Förebilder

Att ha förebilder hjälper en att kämpa på!

Jag har märkt att det ibland kan vara lite svårt att ta sig iväg till gymmet och jag vet faktiskt inte varför eftersom jag älskar att träna! Det viktiga är att hitta bra saker som gör att man vill ta sig dit och då är ju förebilder bra! Jag älskar Arnold, men jag vill inte ha en bodybuilder kropp, så jag har honom som en slags förebild, men tränas liksom ändå på ett annat sätt. Det viktiga är att man har ett bra mål och med en person som Arnold, som verkligen visat att han ger allt, så har man en bra person att se upp till!

När jag tränar så kör jag på hårt så att jag får ut så mycket som möjligt av träningen, men jag gillar såklart även att chilla lite med film och chips och pizza, men kroppen mår ju, som känt, inte helt bra av det. OM man äter det sällan så märks det inte, men om man har en slapphelg ihop med kompisarna så märks det direkt i kroppen på måndagen, tycker jag. Det är som att vara lite bakfull nästan, fast i magen, liksom. Jag längtar efter både träning och sund kost efter sådana helger så kanske går det lite på jämnt ut, jag vet inte? Det är ju bra att slappheten och de onyttigheter jag stoppar i mig leder till att jag vill leva hälsosamt i början av veckan som följer, så det är ju bra!

Jag tycker att alla ni som tränas, men som har lite svårt att hitta suget ibland ska skaffa er en förebild för då kommer ni att kunna köra på mer och ni kommer också att uppskatta träningen mer. Om man ska plågas varje gång utan att lära sig att njuta av det så är det ju väldigt svårt att få det att funka, så se till att hitta en positiv förebild!

Just nu har jag mycket fokus på cykling och mina förebilder är definitivt svenska bröderna Fåglum. Jag gillar att cykla landsväg och även inomhus på en träningscykel, men mountainbike har aldrig varit min grej riktigt.